Wondering what’s on your mind


    Judy and Mary – Sobakasu

This song was once used as the opening song for るろうに剣心, my favourite anime series. The band’s song was also used for Honey & Clover, another favourite anime. Don’t know if they’re still around.

– – –

Ada orang suruh aku tulis citer fiksyen, aku tulis la. Bukan terre sangat pun, baru nak cuba-cuba. Nak tunggu ilham memang la payah. Tapi bila dia datang, macam best pulak. Memang aku guna ayat-ayat yang aku atau kengkawan aku pernah guna, sebab sesuai dengan citer yang aku nak tulis. Kalau nak claim royalti, bukannya published pun. Free je, kat sini ha. Tunggu la, bila aku dah jadi femes. Hehe.

– – –

“I’m not lost, just undiscovered”

James Morrison

Advertisements

3 thoughts on “Wondering what’s on your mind

  1. Mariko Muto says:

    ジュディマリは解散したみたいです。 「そばかす」は私でも知ってますよ。

  2. norzu says:

    Marikoさん:もう解散しましたか。残念です。

  3. I just nominated you for the Thinking Blogger Award. Pls refer to Rocky’s Bru or Nuraina’s for the rules.

    Cheers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: