This should be banned

D90 baru

Gambar ini diambil malam tadi, di Devi’s Corner, Bangsar Telawi. First time aku pusing, tengok mamat tu dengan awek sorang baru keluarkan kamera dan perkakas dari kotak. Lepas tu, aku tengok dia tengah test power, so aku pun amik gambar dia. The next time pusing tengok, dia dengan awek pegang kamera sorang satu. Terre betul.

King tanya, kamera aku lagi macho ke tak. Mesti la kan, tapi agak tercabar jugak aku tengok.

Idlan kata perbuatan macam tu boleh attract robbers. Betul jugak. Kalau kena, memang laaa meraung. Harap-harap tak lah.

– – –

I write about quite very dry subjects for work. Not here.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: