Some crossing is just wrong

If one crosses over to BN, the YB must be paid off and was promised a position or a fat contract . If one goes to join PR, the YB is making a stand to work for the rakyat. I’d say both ways are just despicable. If you really want to make a stand, be an independent and really work for your voters.

Advertisements

One thought on “Some crossing is just wrong

  1. nora sakura says:

    Nor,
    Agree with you !!

    pilihan raya dah habis lama,almost a year dah kan,tapi…bila tah nak start kerja diorang ni..masih sibuuuuuuuukkk dengan jawatan,kereta apa nak pakai(!!!),crossing crossing..
    bila nak start kerja for their voters?..dah di vote oleh rakyat pulak,masuk party lain,very tak amanah pon ada..( hitori atari ni juu nanak million ringgi rashii desukedo,rakyat yg mengvote depa ni,dapat apa ek..terjamin ke kalo mereka ni masuk BN akan mula bekerja??or whatever party lah kan..yg fentingggggg okane dah masuk poketnyaaa..)…ops..emo aku.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: