Majulah sukan

If you’re restless, you’re restless.

Masalah betul. Kalau tak bosan tak boleh ke? Haii.. kerja sendiri susah, makan gaji pun susah. Tak reti betul nak bersyukur at least ada kerja, dah la tak jauh dari rumah, environment elok. Apa lagi yang aku nak?

Advertisements

5 thoughts on “Majulah sukan

  1. nor,

    yang best,duit jatuh dari kerajaan langit hari hari..

    dan kita boleh dok tepi pantai ,sambil menulis best selling novel..di dalam private boat..(he he he ),sambil six-pax macho man serve us cold drinks..

    hiks.

  2. norzu says:

    nora: itu boleh berlaku, tapi nak carik kerajaan langit yg ada duit tu agak problem. :p

  3. ayu says:

    boy, i know what that feels like…one day, nor…one day…oman remember?

  4. Didi says:

    Dah la dapat Bold… lagi mau complaint! At least Labour Day cuti! Kita switch la nak? Macam best je jadi awak…

  5. norzu says:

    didi: saya tak mintak, ok :p tamau switch with you, keje siang malam lagi la teruk.

    ayu: oman or oh mannn 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: